söndag 26 februari 2012

Förlust mot Fbc men vilken match

Dagens match mot Fbc engelholm är nog seriens bästa match och här tycker man att siffrorna skulle ha varit annorlunda. Vi är avvaktande i första perioden för att känna oss för och det straffar sig pga för lite snack inom laget och alldeles förmycket kolla spelare och glömma framför mål. Första målet kommer efter 7.50 och vi springer bort oss på den ,men det är bara att köra på o det gör vi med bravur. Vi börjar få igång vårt spel riktigt ordentligt och därför måste man stoppas oss på icke tillåtet sätt, vi spelar nu 5-4  och vi har ett antal chanser till reducering men då glömmer vi helt en spelare som smiter igenom våra backar och utökar engelholms ledning med 0-2. Det tar till 12.32 tills nästa mål kom och det kunde lika bra ha varit på andra hållet men vi får inte in bollen bakom deras vägg i mål och nu börjar det hetta till mellan tjejerna så 13.37 får Fbc en 2 min som sen efterföljs av åstorp men den ger 5 min och period 1 är slut.
Johan och jag tar ett allvarligt snack med tjejerna om att hålla sig på banan för då kan vi verkligen ställa upp till motstånd och det gör vi verkligen. Period 2 startar vi med 4 tjejer och i fem minuter och detta är härligt att se för vi jobbar som ett lag samt håller rent framför mål ända tills 6.04 för då missar vi på backsidan och bollen kommer tillbaka men till en ren Fbc spelare och som då gör 0-4. 7.05 in i 2:perioden kan vi äntligen få hål på denna tjej i mål och det är Fanny som spelar fram Jenny och målet är äntligen på plats.Nu vet jag att några inte kommer att hålla med mig men vi får en matchstraff + 5min för en kamp om bollen som då vår spelare hinner in förre och en krock är ett faktum men som sagt olycklig utgång och nu delas det ut hot mot våra tjejer på planen. Julia får ta ett snack med domarna om va som har sagts och att nu är det verkligen upp till dom att styra upp den fortsatta perioden som väntat blir med tjuvnyp till höger o vänster och sedan ett mål till för Fbc o det står nu 1-5. Inför period 3 har vi berömt våra tjejer för en sådan vilja o jävlar anamma så både jag och Johan säger till dom att bara gå ut o kör på och det gör dom verkligen för Fbc blir samlade nere i sitt eget hörn hela tiden och får verkligen jobba för att få boll och våra spelare är som bålgetingar o bara kämpar på tills att man äntligen vill döma igen för fult spel så nu gällde det att spela snabbt o göra ett till åtminstånde.
Period 3 slutar 0-0 och vi är så stolta över våra tjejer som gör ett enastående jobb och därför kan man inte plocka ut spelare som gör något extra för alla i laget gör något helt enormt.

Vi tackar er alla för en supermatch tjejer och hoppas att det sitter i mot Fch.